Voor een project voor BP Ultimate Polen hebben we gebruik gemaakt van de vertaaldiensten van Dagmara. Dit is ons goed bevallen. Ze is erg professioneel en prettig om mee samen te werken. Met name haar vasthoudendheid om een goed product af te willen leveren sprak ons zeer aan.

Reinold Willemsma – digital marketeer – Green Orange digital marketing

Ik kan alleen maar positief zijn over de cursus. Het is een professionele en persoonsgerichte cursus. Per les werden er eventuele aanpassingen gemaakt indien dit nodig was. Dagmara is erg prettig in omgang en stelt de cursisten op het gemak. Ik vond het leerzaam en duidelijk hoe er les gegeven werd. Een echte aanrader.

Ilona Brouwer, CAL Consult

Mijn ervaring met jou is dat je zeer betrokken bent. Goede adviezen, en zeer behulpzaam. Niet alleen tijdens de cursusuren maar ook openstaat voor verdere vragen. Je weet waar je het over hebt, omdat je zelf ook in een vreemd land, een vreemde taal en een vreemde cultuur in korte tijd hebt leren kennen.
Van mij krijg je een dikke pluim!!!

Nancy van Asseldonk, Het Broek Softfruit

Ik heb jouw manier van lesgeven en jou als persoon als zeer positief heb ervaren. De Duitse cursus op maat en de flexibiliteit gedurende de cursus heeft mij veel geholpen. Ik merk wel dat het een stuk makkelijker gaat dan voorheen. Heel hartelijk dank hiervoor.

Ebel van Loon, Mobilis